ЗА НАС

 Ние сме родители, вдъхновени от естественото желание децата ни да растат здрави и щастливи! В търсене на най-добрите практики на лечение и безопасни средства за поддържане на имунитет, открихме силата и „вълшебното“ действие на солта. Посещенията ни като клиенти в различни солни стаи ни убедиха, че терапията е истинска алтернатива на медикаментозните лечения при редица заболявания. Чудесно средство за поддържане на имунитет и начин да се справим с хронични проблеми.

Така от потребители на все още малко познатата терапия, стигнахме до решението да създадем свое собствено кътче за здраве. От личен опит разбрахме, че солната стая е пространство, в което се грижим не само за физическите си проблеми, а успешно подобряваме нашето психично и емоционално здраве. Чувството за спокойствие и почивка след престой в солна стая е истински дар за съвременния, подложен на стрес, човек.

А децата...реакцията им ще ви впечатли. В солната стая те са щастливи и се забавляват, така както сте ги виждали на плажа или в пухкавия бял сняг.

Можем дълго да споделяме защо избрахме солната терапия за здравето на нашите семейства, но знаем, че най-добрият начин да формирате представа е личният опит! Заповядайте!

  • НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ SALT THERAPY ASSOCIATION - най- голямата неправителствена организация, определяща световните стандарти за доставчиците на услугата и лечението Халотерапия, основана през 2012год. в САЩ.

https://www.salttherapyassociation.org/

  • НИЕ СМЕ ЧАСТ ОТ АКБ Асоциация на козметиците в България, като членството е знак за качество в кабинетите и центровете на нейните членове, гарантирайки правилна квалификация, достоверност и ангажираност с висок професионализъм.

https://abb-bg.eu/