Salt Therapy няма възрастови ограничения. Терапията е напълно безвредна и може да се съчетава с други физиотерапевтични и немедикаментозни методи – инхалационна фитотерапия, ароматерапия, различни видове масаж, кинезитерапия

солна терапия за деца

Времетраене на процедура за деца до 12 години - 20 мин.
Престоят в солната стая е истинско забавление за децата. На тяхно разположение има естествен пясъчник от сол и разбира се - много играчки. В допълнение децата могат да гледат филмче или слушат музика, свободни са да се движат и играят.
Всяко дете до 12 години има право на пълнолетен придружител, който влиза безплатно в солната стая.

солна терапия за възрастни

Времетраене на процедура за младежи и възрастни - 40 мин.
За младежи /над 12 г./ и пълнолетни посетители в солната стая са предвидени удобни кресла и възможност за слушане на релаксираща музика. Освен лечебния ефект, солната терапия е чудесно средство за релаксация в края на работния ден или по време на обедна почивка.

солна терапия за бременни

Солната терапия е не само напълно безвредна, но се препоръчва за общото здраве, тонус и имунитет на бременната жена. Активирането на лимфната система спомага за освобождаване на излишната вода в организма. Солта е силен дезинфектант и поддържа добро ниво на здравословно състояние, с което намалява рискът от прием на лекарства в периода на бременността.

цени

Всички притежатели на карти MultiSport и MultiSport Kids ползват БЕЗПЛАТНО услугите на Salt Therapy | Солна стая Цариградско шосе . 

Брой посещенияВъзрастен1 дете2 деца
1 посещение20 лв10 лв15 лв
5 посещения80 лв40 лв60 лв
10 посещения140 лв70 лв 105 лв
15 посещения200 лв100 лв150 лв
20 посещения260 лв130 лв205 лв
Резервиране на цяла стая  80 лв

 

Допълнителна инфорация:
Терапия за ДЕЦА до 12 години –20 мин
Терапия за ВЪЗРАСТНИ – 40 мин
Всяко дете до 12 години има право на пълнолетен придружител, който влиза БЕЗПЛАТНО в солната стая. Втори придружител заплаща 10 лв.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ЧАС И ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ ПРЕЗ EASYBOOK

 Услугите могат да се заплатят в брой, с карта или онлайн през регистрацията ни в Easybook.

брой посещения

В зависимост от възрастта на посетителя и естеството на заболяването, се определят броят и честотата на посещенията. Общата препоръка е между 5 и 20 посещения за един цикъл на лечение.  За поддържане на имунитет и лечение на хронични заболявания е необходимо терапията да се извършва 3-4 пъти годишно /при смяна на сезоните/. Отделните посещения в солната стая се извършват най-често през 1 ден. Поради силния ефект на детоксикация е желателно да се даде време на организма да изхвърли освободените токсини. 

Шкафове за личен багаж със секретно заключване.
Приятно пространство за почивка с чаша кафе.
Голямо обществено паркопространство пред обекта.