Процедури за лице и тяло

Професионални козетични ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО С BELLACTION DUO, ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С ДИОДЕН ЛАЗЕР, ПРЕСОТЕРАПИЯ С KIESPRESS 24

BellAction Duo Modeling Deep Massager

Най-новият и иновативен метод за моделиране и лечение на проблемни зони на лице и тяло, подмладяване и стягане. BellAction Duo Sapphire – Масажира тъканите много по-ефективно и дълбоко, отколкото може да се направи на ръка. Лечението с BellAction Duo Sapphire увеличава притока на кръв, подобрява тъкания метаболизъм, стимулира лимфната система и повишава съдовия тонус. Персонализираните параметри могат да се използват за лечение на целулит, извършване на спортен масаж, намаляване на коремните мастни натрупвания и стимулиране на малките тазови органи.

BELLACTION DUO

ЦЕНОРАЗПИС

Диоден Лазер SAPPHIRE LS-1200

Единственият диоден лазер, който има уникална и изключителна студена система, която работи до  -10ºC, (локална анестезия), когато накрайникът влезе в контакт с кожата, осигурявайки комфорта на лечението, което е почти безболезнено. Това позволява на оператора работа с висока мощност и постига страхотни резултати с гаранция от 10 години. Подходящ за всеки тип кожа и косъм. Видими резултати сед първата процедура.

SAPPHIRE LS-1200

ЦЕНОРАЗПИС

Пресотерапия с уред KIESPRESS 24

Първата по рода си машина с 24 барокамери, които доставят 100% чист кислород до всяка клетка в тялото и едновременно с това правят лимфен дренаж. Има 10 програми, подходящи за различните нужди на клиентите.